Cheesy Halloween breadstick bones

  • Wereld, Brood
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2016
  • Cheesy Halloween breadstick bones

    Cheesy Halloween breadstick bones

    Cheesy Halloween breadstick bones

Speciaal voor Halloween kraken we een paar botten! Natuurlijk geen echte, maar deze lekkere supermakkelijke pizza-bones!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 verpakking pizzadeeg
6 el roomboter, gesmolten
150 g Parmezaanse kaas
100 g geraspte pizzakaas
400 g gepelde tomaten
2 el Italiaanse kruiden
1 kleine ui
1 teen knoflook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven, bakplaat

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verdeel het deeg in 10 gelijke delen en rol op tot bolletjes.
3. Rol elk balletje uit tot een sliert waarvan de uiteinden dikker zijn dan het midden.
4. Knip met een schaar de uiteinden in en trek de uiteinden een beetje uit elkaar, druk iets platter.
5. Smeer de botjes in met de gesmolten boter en bestrooi met Parmezaanse kaas en de pizzakaas. Zet 15 minuten in de oven.
6. Hak de ui en de knoflook fijn. Fruit in een steelpan met een beetje olie aan. Voeg de gepelde tomaten en de Italiaanse kruiden toe. Verhot goed. Eventueel met een staafmixer pureren. Serveer bij de botjes als saus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten