Crispy vissticks

  • Vis, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-10-2016
  • Crispy vissticks

    Crispy vissticks

    Crispy vissticks

  • Crispy vissticks

    Crispy vissticks

    Crispy vissticks

Lekkere gezonde vissticks maak je natuurlijk gewoon even zelf! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eieren
200 g panko (Japans broodkruim)
50 g bloem
500 g kabeljauwfilet
Peper en zout
50 g ravigotesaus
Frituurolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
frituurpan

Bereidingswijze

1. Klop de eieren los in een ondiepe kom. Doe de panko in een ondiepe kom en de bloem in een andere ondiepe kom.
2. Bestrooi de kabeljauw met peper en zout. Snijd in grove stukken.
3. Doop de stukken vis eerst in de bloem, dan ei, dan panko en leg ze op een bord.
4. Verhit de olie in de pan tot 150 graden en frituur hierin de vis tot ze mooi gaar is en bruin van buiten. Bestrooi met nog wat zout.
5. Serveer met ravigotesaus of een sausje naar keuze!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten