1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Cinnamon rolls

Cinnamon rolls

Door: Sabine_Gaastra

  • Amerikaans, Brood
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-10-2016

Ingrediënten 4 personen


250 gram croissantdeeg
100 gram boter
50 gram kristal suiker
2 eetlepels kaneel
een bus poedersuiker
100 ml volle melk
handje gehakte pecannoten


Verder heb je nodig


Garde, Snijplank en mes, ovenschaal

Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls
Cinnamon rolls

Heerlijk comfort food. Maak ze, laat ze drenken in icing en eet ze op. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Warm de oven voor op 170 graden
2. Smelt de boter en mix de boter met de kaneel, de suiker en een snufje zout.
3. Rol het croissantdeeg uit en verbind de gaatjes met elkaar door ze samen te drukken met je vingers.
4. Smeer het boter, kaneel en suiker mengsel uit over de bovenkant van het deeg. En rol het deeg op.
6. Snijd de rol in 6 gelijke plakken.
7. Plaats de rolletjes in een Ovenschaal en bak deze in 17 minuten gaar.
8. Mix de melk met de poedersuiker met een garde tot een glad geheel. Schenk dit over de cinnamon rolls en strooi de gehakte pecannoten over de rolls.

Tags, ,



Deel dit recept

Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top