1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Europese keuken
  5. Romige kip-spinazie-pancetta pannekoeken

Romige kip-spinazie-pancetta pannekoeken

Door: jhcv

  • Europees, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-10-2016

Ingrediënten 4 personen


* 1 eetlpl olijfolie
* 1 ui, fijngesneden
* 100 gr pancetta of bacon, fijngeneden
* 200 gr kastanjechampignons, in plakjes
* 1 teentje knoflook, fijngehakt
* 400 gr gare fijngesneden kip met 300 ml jus
* 200g crème fraîche
* 100 gr baby spinazie
* 8 kant-en-klare dunne pannenkoeken
* 75 gr pittige Cheddar, geraspt


Verder heb je nodig


Ovenschaal

Romige kip-spinazie-pancetta pannekoeken
Romige kip-spinazie-pancetta pannekoeken
Romige kip-spinazie-pancetta pannekoeken
Romige kip-spinazie-pancetta pannekoeken

.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C
2. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de ui en de pancetta 3-4 minuten
3. Voeg de champignons toe, zet het vuur hoger en bak 3-4 minuten, voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.
4. Voeg de kip, jus en crème fraîche toe en breng aan de kook.
5. Laat 5 minuten sudderen tot de saus wat dikker wordt.
6. Roer de spinazie erdoor en laat ze slinken.
7. Bestrijk 8 pannenkoeken met het mengsel en rol ze op.
8. Leg ze in een ovenschaal naast elkaar, bestrooi met de kaas en bak ze 15-20 minuten goudbruin.

Tags, , , , ,

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top