1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Boeuf stroganoff (stoven)

Boeuf stroganoff (stoven)

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 14-10-2016

Ingrediënten 8 personen


1 kg bieflappen, in reepjes
zout
zwarte peper
boter voor bakken
2 uien, in halve ringen
2 teentjes knoflook, fijn
zoete paprikapoeder
250 g champignons in plakjes
1 e bloem
witte wijn
runderbouillon
zure room
platte peterselie, fijn


Boeuf stroganoff (stoven)
Boeuf stroganoff (stoven)

echt verrukkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


1. Breng het vlees op smaak met zout en peper.
2. Bak vlees goudbruin in boter en doen in stoofpan.
3. In overgebleven bakvet fruit je de uien en knoflook tot zacht.
4. Bak even de paprikapoeder mee.
5. Bak champignons mee tot gaar.
6. Bak bloem 3 min. mee tot gaar.
7. Voeg witte wijn en bouillon toe. (genoeg om het vlees precies te bedekken)
8. Stoof het vlees tot gaar. (+/- 1 uur)
9. Meng zure room en peterselie door het vlees. Proef op smaak na.

Tags

Serveertip


Serveer met lint pasta.

Bron

Wereldkeuken



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top