1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Appelroosjes van bladerdeeg

Appelroosjes van bladerdeeg

Door: RonaldRusschen

  • Engels, Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-10-2016

Ingrediënten 12 personen


€ 2 eetlepels abrikozen jam
€ Beetje citroen sap
€ 4 appels
€ Poedersuiker
Kaneel of koekkruiden
€ Bladerdeeg
€ Wat suiker


Verder heb je nodig


Kaasschaaf
kwast
oven


Binnenkort starten we met koken voor kinderen in een dorpshuis. daar gaan we dit ook maken dus vandaar dat ik het even uitgetest heb

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de appels.
ontdooi het bladerdeeg

haal het klokhuis uit de appels en snij ze in 4 stukken.
met de kaasschaaf dunne plakjes maken en doe deze in een pan met wat water en een scheutje citroensap.
dit 3 min laten koken.

doe de jam in een bakje met een beetje warm water en leg 2 velletjes bladerdeeg klaar en snij ze in 3 reepjes.
eerst jam erop
dan de appels en kruiden en dan weer jam
dan rol je ze op en doet ze in de cupcake vorm

dit herhalen tot ze allemaal af zijn

het hele recept is te zien op mijn youtube kanaal helemaalronald door naar de onderstaande link te gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=5mNIKA4nGmA

wil je meer zien vergeet dan niet om ook even te abboneren want ik maak elke weejk wat nieuws:D

Tags,

Serveertip

Serveer met poedersuiker

Bron

Internet



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van RonaldRusschen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top