Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Mediterrane visschotel met chorizo uit de oven

Mediterrane visschotel met chorizo uit de oven

Door: jeefka

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-10-2016

Ingrediënten 4 personen


-1 ui
-1 rode paprika
-ca.300 gram kabeljauwfilet
-ca. 125 gr chorizo (stukje of half worstje)
-2 lenteuitjes
-1 blik tomatenstukjes
-1 teentje knoflook
-2 el zwarte olijven zonder pit
-1 tl tijm
-snufje gedroogde chilipeper(molentje)
-1 tl paprikapoeder
-1 el balsamico
-peper, zout
-olijfolie


Verder heb je nodig


Ovenschaal

Mediterrane visschotel met chorizo uit de oven
Mediterrane visschotel met chorizo uit de oven

De chorizo geeft er een lekker pittige smaak aan.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snipper de ui en paprika en knoflook. Snijd de chorizo en visfilet in stukjes.
Snijd de olijven en lenteui in ringetjes.

Fruit de ui en paprika in een beetje olijfolie tot het lekker zacht is.
Meng in een kom alle ingrediënten (incl. de gefruite ui met paprika) door elkaar.
Doe het mengsel in een Ovenschaal en bak de ovenschotel in ca. 25 gaar.

Tags,

Serveertip


Lekker met rijst en bijv. een salade of spercieboontjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jeefka
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top