1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Egg boats

Egg boats

  • Engels, Ontbijt
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-10-2016

Ingrediënten 4 personen


* 4 afbakbroodjes

Vulling:
* 6 grote eieren
* 75 ml slagroom
* 1 theelpl zout
* ¼ theelpl peper
* 1 eetlpl groene en rode paprika, in kleine stukjes gesneden
* 2 lente- of bosuitjes, in kleine ringetjes
* 4 plakken verkruimelde krokant gebakken bacon
* 45 gr geraspte Cheddar (of een kaas naar keuze)


Verder heb je nodig


Bakplaat
Aluminiumfolie


Egg boats
Egg boats

Dit is een heerlijke traktatie op zondagochtend. Je kunt eindeloos varieren door andere ingrediënten aan het ei toe te voegen. Zo vind ik b.v. champignons heerlijk, ik hou zelf niet zo van paprika.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bedek een bakplaat met aluminiumfolie.
2. Snij het midden van ieder broodje in en hol het uit.
3. Klop de eieren met de room los in een kom en voeg de rest van de ingrediënten toe.
4. Meng goed door elkaar en verdeel het mengsel over de broodjes.
5. Bak de broodjes 25-30 minuten of tot de eieren goed zijn. Laat 5 minuten rusten voor het serveren.

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top