1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Smokey quesadilla's met kaas en champignons

Smokey quesadilla's met kaas en champignons

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-10-2016

Ingrediënten 4 personen


1 ui, gesnipperd
2 paprika's, in reepjes
1 eetlepel olijfolie
4 eetlepels boter
1 bakje champignons, in plakjes gesneden
175 gram belegen kaas
8 tortillas
1 bos koriander
Zure room
Sriracha


Verder heb je nodig


Koekenpan, snijplank en mes


Smokey quesadilla's met kaas en champignons
Smokey quesadilla's met kaas en champignons

Een heerlijke eenpanner voor een rappe avond!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en de paprika tot ze wat zacht zijn en lekker aanbakken, voor een grillsmaakje. Schep ze uit de pan en maak deze schoon met een papiertje.
2. Schep een el boter in de pan en bak hierin de champignons tot ze goudbruin zijn. Mix met de paprika en ui. Veeg de pan weer schoon met een papiertje.
3. Schep wat boter in de pan. Leg er een tortilla in en beleg deze achtereenvolgens met 2 el kaas, een vierde van het champignonmengsel, 2 el kaas en een tortilla. Druk stevig aan zodat het gaat plakken. Draai de tortilla als de onderkant bruin is met behulp van een deksel of spatel om en bak de andere kant ook bruin. Herhaal met de andere tortillas.
4. Snijd de quesadilla's in kwarten en besprenkel met koriander, zure room en sriracha.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Loesje


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Loesje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top