1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Duitse keuken
  5. Reibekuchen Met Spek

Reibekuchen Met Spek

Door: leonardo

  • Duits, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-06-1999

Ingrediënten


1 kg.aardappels/1 ui/ 150 gr. spek/1-3 eetl.bloem/olie.


Verder heb je nodig


Rasp, pan met dikke bodem(gietijzeren pan)


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De aardappels schillen en raspen. Zorg dat de "rasp" in een zeef valt zodat het overtollige vocht weg kan lopen.
De uien raspen en met deblokjes spek, iets zout en nootmuskaat bij de assa doen en goed vermengen.
Met de bloem de dikte van het deeg bepalen. Het deeg moet half vloeibaar en niet te dik zijn.
In een gietijzeren pan het deeg met een lepel in de olie doen en het aan beide kanten goud-bruin bakken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van leonardo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top