1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Cointreau cava cocktail

Cointreau cava cocktail

Door: marcdepester

  • Belgisch, Alcoholische dranken
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-09-2016

Ingrediënten 4 personen


1 appel
4 cl Bourbon whiskey
2 cl Cointreau
2 cl limoensap
400 ml rosé cava of champagne
2 eiwitten
15 ml citroensiroop
5 ijsblokjes


Cointreau cava cocktail
Cointreau cava cocktail

Ideale (super lekkere) cocktail om eens te serveren met de kerst of met nieuwjaar, altijd succes bij Uw gasten 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de appelen en steek er met een parisienneboor balletjes uit.

Verdeel de appelbolletjes over 4 glazen coupes.

Giet het eiwit, de Bourbon, Cointreau, het limoensap, de citroensiroop en de cava in een cocktailshaker en voeg de ijsblokjes toe. Schud goed en giet in de coupes.

Versier met een partje limoen.

Tags

Bron

Njam TV



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top