1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Goedkope, snelle maar vooral heerlijke visstoof

Goedkope, snelle maar vooral heerlijke visstoof

Door: Delarosa

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-09-2016

Ingrediënten 4 personen


50 gr boter+ 2 el olijfolie
2 rode uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1/2 (groen) pepertje, fijngesneden
5 romatomaten, in kleine blokjes (evt ontveld)
10 vissticks, ontdooid en het paneerjasje verwijderd
1 dl visbouillon
1 dl droge witte wijn
0,5 dl tomatensap (of taki taki, als je het pittiger wil)
versgemalen peper en zout
fijngesneden verse basilicum en oregano (mag best royaal)


Verder heb je nodig


Snijplank
scherp mes
diepe koekenpan of hapjespan


Ken je dat? Gisteren iets in huis gehaald, maar uiteindelijk toch eigenlijk geen zin in.€Dan moet je wat anders verzinnen. Jiri kwam met dit. Gedaan en dat viel erg in de smaak!Resultaat: erg lekker !Natuurlijk kan je dit ook met kabeljauwfilet of andere witvis maken, ook lekker!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter en voeg de olie toe.
De uien, knoflook en het pepertje even aanfruiten en de tomaten erbij doen.
Dit een minuut of 5 rustig laten sudderen tot het wat zachter is geworden.
De vissticks in de saus doen en een minuut of 5 meewarmen.
Bouillon, wijn en tomatensap erbij en nog een minuut of 10 laten sudderen, vissticks met vork in stukjes duwen.
Op smaak brengen met peper, zout en de verse kruiden.
Even proeven of het genoeg gekruid is voor je en dan Smullen maar! Eet smakelijk!

Tags

Serveertip

Lekker met brood, maar ook pasta of rijst kan hier makkelijk bij!

Bron

Onze Jiri



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Delarosa
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top