appel-muffins met kaneel

  • Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-06-1999

lekker fris voor bij de thee

Deel dit recept

Ingrediënten
50 gr. boter, 250 gr. bloem, 60 gr. bruine basterdsuiker, 2,5 tl bakpoeder, mespunt zout, 2 eieren, 1,5 dl melk, 1 tl kaneel, 1 gesnipperde appel,

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
12 caisses

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Bereidingswijze

De boter laten smelten. De bloem boven een kom zeven en de suiker, bakpoeder en zout toevoegen. In het midden een holletje maken. De eieren enigszins loskloppen en met de melk en de boter in het holletje gieten. Met een houten lepel alles snel door elkaar roeren. De kaneel en gesnipperde appel er snel doorheen spatelen. De caisses voor 2/3 met het beslag vullen en de muffins in 20-25 min. gaar en goudbruin bakken

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten