1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pesto
  6. Tortellini met kip, geitenkaas en pesto

Tortellini met kip, geitenkaas en pesto

Door: chanty

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-06-1999

Ingrediënten


Verse tortellini met kaas/basilicum vulling, kipfilet, groene pesto, roomfris (Campina), zachte geitenkaas, rucola, pijnboompitten, olijfolie, kipkruiden, zwarte peperkorrels.



Lekker met verse tortellini.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geitenkaas vast uit de koelkast halen.
Kipfilet in stukjes snijden en insmeren met kipkruiden. Pijnboompitten roosteren.

Bereidingswijze

Tortellini koken en ondertussen kipfilet braden in olijfolie. Pesto toevoegen aan de kipfilet en even meebakken. Roomfris er bij gieten en goed roeren. De tortellini en het kipmengsel met brokjes geitenkaas goed door elkaar roeren. Op borden scheppen en de rucola er op leggen. Pijnboompitjes en wat gemalen zwarte peper er overheen strooien.



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chanty
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top