Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Frambozencakejes met witte chocolade

Frambozencakejes met witte chocolade

Door: Smult

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-08-2016

Ingrediënten 12 personen


225 g zelfrijzend bakmeel, gezeefd
200 g suiker
100 g witte chocolade, geraspt
1 zakje vanillesuiker
1 tl zout
2 eieren,
200 g boter, gesmolten
1 bakje frambozen


Verder heb je nodig


Muffinplaat met 12 holletjes


De lekkerste cakejes maak je zelf! Deze zoete muffins komen uit Smult 4 en zijn erg lekker. Wil je Smult ook thuis ontvangen? Hier vind je onze aanbiedingen: www.smult.nl

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175 ┬░C.
2. Meng in een ruime kom bakmeel met suiker, geraspte chocolade, vanillesuiker en zout. Maak in het midden een kuiltje.
3. Klop in een maatbeker eieren los en klop gesmolten boter erdoor.
4. Roer eimengsel snel door de droge ingredi├źnten tot een dik beslag. Stop zodra het eimengsel is opgenomen. Het is niet erg als er nog een klontje in het beslag zit.
5. Verdeel helft van beslag over de holletjes van de muffinplaat en leg in elk holletje 3 frambozen. Schep rest van beslag erop.
6. Bak de cakejes in het midden van de oven in 25 minuten gaar en goudbruin.

Tags,

Bron

Smult 4



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Smult
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top