1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Koekjes
  5. Maiskoekjes
  6. Maïskoekjes

Maïskoekjes

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-08-2016

Ingrediënten 4 personen


1 blikje maiskorrels
2 teentjes knofook
100 gr bloem
2 eieren
2 bosuitjes fijngesneden
1 th ketoembar
1 th suiker
1 th peper
Zout naar smaak
300 ml zonnenbloem olie


Verder heb je nodig


Wokpan
Ronde spatel
Beslagkom of grote bak


Maïskoekjes
Maïskoekjes
Maïskoekjes
Maïskoekjes

Uit de indonesische kookles geleerd, heel lekker en ze zijn altijd al op nadat ik de keuken heb opgeruimd en de kamer weer binnen kom !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was en snijd de lente/bosuitjes fijn.
Laat de maiskorrels uitlekken.
Klop de eieren op en meng alle ingrediënten door elkaar.
Verhit de wokpan met de olie en bak telkens 1 eetlepel van het mengsel goudbruin en laat ze uitlekken op een keukenpapier.
Let op: laat het langzaam van de lepel afglijden anders kans op hete spetters!

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker bij een wokgerecht of gewoon lekker als hapje!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mobiel_1358005271


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mobiel_1358005271
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top