Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

    Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

    Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

  • Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

    Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

    Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

Af en toe heb ik een periode dat ik weer even aan mijn lijn moet denken, slik. Ik maak dan koolhydraat arme recepten. Dit recept is niet helemaal zelf bedacht. Er bestaan genoeg gevulde puntpaprika recepten natuurlijk. Ik heb alleen de kruiden naar eigen idee gedaan. Het resultaat is erg lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
- 400 gr. gehakt.
- 2 puntpaprika's gehalveerd
- 1 tl sambal manis
- ketjap zout scheut
- zout en peper naar smaak
- 1 ei
- 1 teentje knoflook in kleine stukjes
- ontbijtspek
- geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 780,31 kcal
Koolhydraten 14,05 g
Eiwitten 62,25 g
Vetten 52,25 g
Benodigdheden
Oven, ovenschaal

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Halveer de puntpaprika en haal de zaadjes er uit.
Meng het gehakt met het ei de sambal manis, zout peper, de ketjap en knoflook.
Stop de gehaktmengsel in de puntpaprika (in een voorgevette ovenschaal).
Leg er ontbijtspek en geraspte kaas op en zet het ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Bron

Internet en mezelf

Serveertip

Lekker met een frisse salade.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Recent avatar

Doorsturen

Home Recepten