1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Puntpaprika
  5. Gevulde puntpaprika
  6. Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

Gevulde puntpaprika met gehakt en spek

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-08-2016

Ingrediënten 2 personen


- 400 gr. gehakt.
- 2 puntpaprika's gehalveerd
- 1 tl sambal manis
- ketjap zout scheut
- zout en peper naar smaak
- 1 ei
- 1 teentje knoflook in kleine stukjes
- ontbijtspek
- geraspte kaas


Verder heb je nodig


Oven, ovenschaal


Gevulde puntpaprika met gehakt en spek
Gevulde puntpaprika met gehakt en spek
https://lapiep.blogspot.nl/
https://lapiep.blogspot.nl/

Af en toe heb ik een periode dat ik weer even aan mijn lijn moet denken, slik. Ik maak dan koolhydraat arme recepten. Dit recept is niet helemaal zelf bedacht. Er bestaan genoeg gevulde puntpaprika recepten natuurlijk. Ik heb alleen de kruiden naar eigen idee gedaan. Het resultaat is erg lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Halveer de puntpaprika en haal de zaadjes er uit.
Meng het gehakt met het ei de sambal manis, zout peper, de ketjap en knoflook.
Stop de gehaktmengsel in de puntpaprika (in een voorgevette ovenschaal).
Leg er ontbijtspek en geraspte kaas op en zet het ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker met een frisse salade.

Bron

Internet en mezelf



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Recent


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Recent
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top