Kaaspanini met rucola

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-07-2016
  • Kaaspanini met rucola

    Kaaspanini met rucola

    Kaaspanini met rucola

Overheerlijke panini zo van de barbecue!

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
5 stokbroden
100 g zongedroogde tomaten in olie, in stukjes gesneden
2-3 handen rucola
250 g brie of hermelín-kaas
200 g emmentaler kaas
50 g zachte boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd de stokbroden in de lengte door.
2. Snijd de kaas in dunne plakken en leg deze op de onderste helft van de stokbroden.
3. Voeg de zongedroogde tomaatjes en de rucola toe.
4. Sluit de stokbroden en smeer ze aan alle zijden in met de boter. Plaats de stokbroden op een matig warme grill, sluit het deksel en laat ze roosteren. Door het deksel licht aan te drukken krijgt het brood een mooi patroon. 5. Draai de stokbroden tijdens het grillen zodat ze aan beide zijden lekker geroosterd worden. Als je bang bent dat de rucola te slap wordt, kun je deze toevoegen vlak voordat de stokbroden klaar zijn.

Bron

Campingaz

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten