Kaaspanini met rucola
- Italiaans, Lunch/Brunch
- 0-10 min.
- Geplaatst op 21-07-2016
Overheerlijke panini zo van de barbecue!
Bereidingswijze
1. Snijd de stokbroden in de lengte door.
2. Snijd de kaas in dunne plakken en leg deze op de onderste helft van de stokbroden.
3. Voeg de zongedroogde tomaatjes en de rucola toe.
4. Sluit de stokbroden en smeer ze aan alle zijden in met de boter. Plaats de stokbroden op een matig warme grill, sluit het deksel en laat ze roosteren. Door het deksel licht aan te drukken krijgt het brood een mooi patroon. 5. Draai de stokbroden tijdens het grillen zodat ze aan beide zijden lekker geroosterd worden. Als je bang bent dat de rucola te slap wordt, kun je deze toevoegen vlak voordat de stokbroden klaar zijn.
Bron
Campingaz
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties