1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Peche melba
  6. Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus

Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus

Door: fun2chat

  • Internationaal, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-07-2016

Ingrediënten 4 personen


8 halve perziken (uit blik)
ca. 150 g frambozen
2 eetl. witte basterdsuiker
125 ml slagroom
4 grote bollen vanille ijs


Verder heb je nodig


Handmixer

Tags

Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus
Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus

Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de perziken uitlekken. Snijd 4 halve perziken in kleine stukjes. Zet 4 dessertschaaltjes of grote ijscoupes klaar.

Prak de frambozen in een kom fijn met een vork. Schep de puree in een kom en roer er 1 eetlepel basterdsuiker door. Klop met een handmixer in een kom de slagroom met 1 eetlepel basterdsuiker stijf. Schep in elk dessertschaaltje een bol ijs. Leg op het ijs een halve perzik met de bolle kant naar boven. Rangschik de stukjes perzik eromheen. Schep slagroom op de halve perzik en druk die iets plat met de bolle kant van een lepel. Giet of schep een beetje frambozenpuree over deze peche melba.

Tags

Bron

Boodschappen Emté



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fun2chat
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top