Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Peche melba
  6. Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus

Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus

Door: fun2chat

  • Internationaal, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-07-2016

Ingrediënten 4 personen


8 halve perziken (uit blik)
ca. 150 g frambozen
2 eetl. witte basterdsuiker
125 ml slagroom
4 grote bollen vanille ijs


Verder heb je nodig


Handmixer

Tags

Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus
Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus

Peche Melba ijs met perzik en frambozensaus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de perziken uitlekken. Snijd 4 halve perziken in kleine stukjes. Zet 4 dessertschaaltjes of grote ijscoupes klaar.

Prak de frambozen in een kom fijn met een vork. Schep de puree in een kom en roer er 1 eetlepel basterdsuiker door. Klop met een handmixer in een kom de slagroom met 1 eetlepel basterdsuiker stijf. Schep in elk dessertschaaltje een bol ijs. Leg op het ijs een halve perzik met de bolle kant naar boven. Rangschik de stukjes perzik eromheen. Schep slagroom op de halve perzik en druk die iets plat met de bolle kant van een lepel. Giet of schep een beetje frambozenpuree over deze peche melba.

Tags

Bron

Boodschappen Emté



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fun2chat
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top