1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Soesjestoren

Soesjestoren

  • Internationaal, Banket
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-07-2016

Ingrediënten 8 personen


150 g witte chocolade
2 dozen slagroomsoesjes ((diepvries, a 16 stuks), ondooid)
1 doosje frambozen



Soesjestoren
Soesjestoren

Soesjestoren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breek de chocolade in kleine stukjes. Doe ze in een kom en laat ze afgedekt in de magnetron in 1 minuut (bij 650 W) smelten. Neem de kom uit de magnetron en roer de chocolade om. Verwarm de chocolade nog 30 seconden in de magnetron; neem hem elke 10 seconden uit de magnetron en roer hem om. Zorg ervoor dat alle chocolade helemaal is gesmolten. Doop nu de bovenkant van een soesje in de chocolade, leg het soesje met de chocoladekant naar boven op een schaal. Doop ook de volgende soesjes in de chocolade en leg ze in een cirkelvorm erbij (met de chocoladekant naar boven). Maak drie of vier verschillende lagen; de soesjes blijven plakken door de nog zachte chocolade. Verdeel de frambozen over de soesjestoren. Bestrooi eventueel met de poedersuiker.

Bron

Allerhande AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fun2chat


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fun2chat
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top