Fruit op stokjes

  • Wereld, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-07-2016
  • Fruit op stokjes

    Fruit op stokjes

    Fruit op stokjes

Fruit op stokjes

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Verschillende soorten fruit, bijvoorbeeld aardbeien, bramen, stukjes appel of peer, stukjes perzik of abrikoos
satéprikkers
honing
chocolade
witte chocolade
hagelslag of gehakte ongezoute noten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Schaal

Bereidingswijze

Rijg verschillende soorten fruit aan spiesjes. Bestrijk het fruit licht met honing. Leg de fruitstokjes naast elkaar op een schaal of bakplaatje en zet ze circa 15 minuten in de diepvries. Smelt 125 g chocolade au bain-marie of circa 2 minuten op 400 watt in de magnetron. Doe hetzelfde met 125 g witte chocolade. Giet de gesmolten chocolade over de fruitstokjes en bestrooi meteen met hagelslag, geraspte kokos of gehakte ongezouten noten.

Bron

Boodschappen Emté

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten