1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Chili con carne

Chili con carne

Door: fun2chat

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-07-2016

Ingrediënten 3 personen


2 eetl. boter of vloeibaar bakproduct
300 g rundergehakt
1 ui, grof gesnipperd
1 prei, in ringen
1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
1 blikje tomatenpuree
1 zakje mix voor Knorr Natuurlijk Lekker Chili con carne
1 blik kidneybonen, uitgelekt
rijst


Chili con carne

Chili met kidneybonen

Chili met kidneybonen

Chili con carne met kidneybonen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de boter en bak hierin het gehakt rul. Roerbak de groenten 2-3 minuten mee. Voeg 300 ml water, de tomatenpuree en de inhoud van het zakje kruidenmix toe. Breng het geheel a roerend aan de kook en laat het 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de kidneybonen toe en warm het geheel goed door zonder te koken. Serveer de chili con carne met rijst.

Tags

Serveertip

Vervang de helft van het gehakt door 150 gram klein gesneden chorizoworst en bak deze mee met het gehakt.

Bron

Boodschappen Emté



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fun2chat
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top