Vegetarische Portabella op de BBQ

  • Italiaans, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Vegetarische Portabella op de BBQ

    Vegetarische Portabella op de BBQ

    Vegetarische Portabella op de BBQ

Het recept ooit eens ergens gelezen, en er zelf mijn vegetarische draai aan gegeven.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 portabella's
300 gr roomkaas naturel (bv monchou) op kamertemperatuur
1 rode paprika
2 eetl pijnboompitten
1 teentje knoflook, fijn gehakt
Peper en zout
3 eetl geraspte parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 383,49 kcal
Koolhydraten 9,89 g
Eiwitten 14,36 g
Vetten 31,16 g
Benodigdheden

Aluminiumfolie of bakjes voor op de BBQ

Bereidingswijze

Snijd de stelen en gehele bruine binnenkant uit de portobello en hak deze fijn.
Snijd de paprika in kleine blokjes en bak deze samen met de knoflook en de stukjes steel 3 min in een koekenpan. Breng op smaak met een beetje peper en zout.
Rooster ondertussen de pijnboompitjes.
Meng het paprika en portobello-inhoud mengsel door de roomkaas en vul de portobello's hiermee.
Bestrooi met wat pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas. Leg ze op een stuk aluminiumfolie of in een aluminium bakje op de bbq

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

wendykers671 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten