Kip Yakitori met woknoodles en paddenstoelen
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Heerlijke noodleschotel met paddenstoelen en yakitori kip spiesjes.
Ingrediënten 2 personen
200g woknoodles2 el olie
200g wilde paddenstoelenmix, grof gesneden
50g taugé
1 bosui, in ringen
10 Pure Asia yakitori spiesjes
1 el sesamzaadjes, geroosterd
1 teen knoflook, gehakt
1 rode peper, in ringetjes
2 el zoute ketjap
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 1578,19 kcal |
Koolhydraten | 87,32 g |
Eiwitten | 132,94 g |
Vetten | 76,11 g |
Benodigdheden
WokpanBereidingswijze
1. Verhit de wokpan met olie op hoog vuur.
2. Verwarm de yakitori spiesjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Doe paddenstoelen, knoflook, rode peper en taugé in de wok en bak het geheel 3 minuten.
4. Voeg de woknoodles toe en bak nog twee minuten mee.
5. Breng het geheel op smaak met ketjap en eventueel wat gemalen peper.
6. Schep het noodlemengsel in twee kommen en garneer met de bosui. Leg de yakitori spiesjes gestapeld op de noodles en bestrooi met sesamzaadjes.