Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Bifteki

Bifteki

Door: deonart

  • Grieks Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-05-2016

Ingrediënten 4 personen


500 gram rundergehakt
100 gram Feta Kaas
1 ei
zout
zwarte peper
2 e gedroogde oregano
2 e verse munt, fijn
1 t uienpoeder
2 teentjes Knoflook, fijn
1 e paprikapoeder
paneermeel (genoeg voor stevige bal)
verkruimeld fetakaas
olie voor bakken


Tags


Deze Bifteki worstjes hoort er absoluut bij een Grieks mix grill.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten door gehakt en maakt er 8 balletjes van.
2. Druk balletjes plat en doen er wat fetakaas in het midden van balletjes. (zien foto's)
3. Omvouw vulling met gehakt en maak er worstjes van. (zorg dat de fetakaas goed ingesloten zijn in gehakt).
4. Bak worstjes gaar en mooi krokant.

Tags

Serveertip

Eten met sauzen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top