Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)

  • Italiaans, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-05-2016
  • Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)

    Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)

    Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)

  • Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)

    Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)

    Insalata tagliata (Italiaanse biefstuksalade)

De naam van deze lauwwarme Italiaanse maaltijdsalade moet je niet verwarren met tagliatelle want het lijkt er in de verste verte niet op. Je zou nog eerder een vergelijking kunnen maken met de rundercarpaccio maar dan nog veel lekkerder Ik zou zeggen probeer het een keer en overtuig jezelf. Ik ben in ieder geval om ;)

Een snelklaar gerecht wat toch een complete maaltijd is en wat je snel op tafel hebt staan als je uit je werk komt of gewoon als je weinig tijd hebt om te koken. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 2 biefstukjes
- 1 bakje champignons
- 1 zakje rucola en/of andere sla
- 1 lente uitje
- zongedroogde tomaatjes
- handvol geroosterde pijnboompitjes
- balsamico siroop
- schilfers Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Verdeel de sla over de borden.
- Snij de champignons in plakjes en bak ze in een wok of hapjespan. Verdeel ze over de borden.
- Snij de biefstuk in reepjes en bak ze heel even om en om. Verdeel ze over de borden.
- Maak de salade af met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, fijngesneden lente ui en de balsamico siroop.

Serveertip

Lekker met ciabatta of stokbrood.

Laatste reacties

wilmiewillemse avatar
wilmiewillemse 30-05-2016

@petrs_vanderkuijl Zoals je ook op mijn foto kunt zien, gaat die erover heen. Ik was het idd vergeten bij de bereidingswijze erbij te zetten. Fijn dat je er mij op attent maakte. Ik heb het inmiddels aangepast. Groetjes van Wilmie _O_

petra_vanderkuijl avatar
petra_vanderkuijl 30-05-2016

waar blijft de lenteui

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten