Thaise aardappelcurry

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-05-2016
  • Thaise aardappelcurry

    Thaise aardappelcurry

    Thaise aardappelcurry

Kan geserveerd worden als voor-of als hoofdgerecht, deze pittige vegetarische wok . 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 grote bloemige aardappelen
1 grote ui
1 bussel koriander
1 teentje look
350 ml kokosmelk
1 el zonnebloemolie
200 g pompoen
1 pastinaak
1 el rode currypasta
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snipper de ui en look en snijd de aardappelen en alle andere groenten in stukjes van ongeveer 2 cm.
-Verhit de zonnebloemolie en wok de groenten.
-Voeg de currypasta toe en kruid naar smaak met peper en zout.
-Wanneer de groenten zacht worden (na een tiental minuten) voeg je de kokosmelk toe.
-Laat nog enkele minuten sudderen.

-Voeg de versnipperde koriander toe net voor je de curry van het vuur haalt.

Bron

Lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten