1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Thaise aardappelcurry

Thaise aardappelcurry

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-05-2016

Ingrediënten 4 personen


4 grote bloemige aardappelen
1 grote ui
1 bussel koriander
1 teentje look
350 ml kokosmelk
1 el zonnebloemolie
200 g pompoen
1 pastinaak
1 el rode currypasta
peper en zout



Thaise aardappelcurry
Thaise aardappelcurry

Kan geserveerd worden als voor-of als hoofdgerecht, deze pittige vegetarische wok . 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snipper de ui en look en snijd de aardappelen en alle andere groenten in stukjes van ongeveer 2 cm.
-Verhit de zonnebloemolie en wok de groenten.
-Voeg de currypasta toe en kruid naar smaak met peper en zout.
-Wanneer de groenten zacht worden (na een tiental minuten) voeg je de kokosmelk toe.
-Laat nog enkele minuten sudderen.

-Voeg de versnipperde koriander toe net voor je de curry van het vuur haalt.

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top