Crêpe omeletjes met krab en garnalen

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-2016
  • Crêpe omeletjes met krab en garnalen

    Crêpe omeletjes met krab en garnalen

    Crêpe omeletjes met krab en garnalen

ooit bedacht als alternatief voor de standaart wrap met zalm en roomkaas.
het ei, en krab smaken gewoon super bij elkaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 verse eitjes
1 el vis fond
beetje boter
zout peper uit de molen
2 bosuitjes gesnipperd

200 ml creme fraiche
1 el cayenne peper
paar druppels worcestersaus
blikje krabvlees
300 gram hollandse garnalen



Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kleine koekenpan
vetvrij papier
kom

Bereidingswijze

klop de eitjes zeer luchtig , voeg de fond toe klopt weer zeer luchtig . voeg bosui en zout en peper toe .
bak er nu 4 zeer zeer dunne omeletjes van , laat ze afkoelen los van elkaar op het bakpapier .
laat de krab goed uitlekken en leg desnoods even op keuken papier net als de garnalen .
meng de creme fraiche met de peper, Worcester saus , garnalen en krab , voeg evt wat zout en peper toe, proef !
besmeer de omeletjes ruim met het mengsel en rol op als een soort ijshoorntje,

Serveertip

neem een poffertjes pan, en bak van het eimengsel een soort van blini's, laat weer goed afkoelen en schep er een lepel krab garnalen mengsel op , maak af met wat nepcaviaar en wat bieslook

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten