1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Pasta Met Kipfilet In Champignonsaus

Pasta Met Kipfilet In Champignonsaus

Door: edwin_

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-06-1999

Ingrediënten 4 personen


200 a 300 gram vlinderpasta
3 ons Kipfilet
250 gram champignons
1 blikje geconcentreerde Champignon Roomsoep
1 Boursin kaasje



Vlinderpasta met kipfilet in een champignonsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kipfilet in kleine stukjes en bestrooi ze met wat peper en zout.
Snij de Champignons in stukjes.
Zet een pan met ruim water en een boullion blokje op het vuur.

Bereidingswijze

Doe wat olie in een pan en braad de kipfilet totdat deze lichtbruin is. Voeg vervolgens de champignons toe.
Voeg nu het Boursin kaasje toe en laat deze smelten. Hierna het blikje Champignonsoep toevoegen. Laat het geheel op een laag vuurtje warm worden.
Kook intussen de vlinderpasta in ruim water in 10 min Adante.
Giet de vlinderpasta af en voeg een klein klontje boter toe. dit voorkomt dat de pasta gaat plakken.

Serveertip

Doe eerst de pasta op een bord en schep hier vervolgens wat saus op.
Uiteraard kan ook een andere pastasoort gebruikt worden.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edwin_
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top