aardappelpuree voor twee personen (een zakje),
1 theelepel kerrie,
2 bosuitjes,
1 blikje tonijn,
1 eierdooier,
2 eetlepels zure room,
olie om te bakken,
4 eetlepels hot ketchup,
2 theelepels honing,
2 theelepels citroensap of azijn
Voedingswaarde per persoon: 430 kcal
Maak de aardappelpuree op de gebruikelijke manier. Breng op smaak met de kerrie. Snijd de bosui in ringetjes. Verkruimel de uitgelekte tonijn. Roer de eierdooier met de room los. Schep de bosui, de tonijn en het roommengsel dor de aardappelpuree en vorm er vier burgers van.
Verhit een laagje olie in een koekenpan en bak de burgers in ongeveer 3 minuten per kant goudbruin. Roer intussen een saus van de ketchup, honing en citroensap/azijn. Geef de saus apart.
Lekker met sla en tomaat.