French toast met kaneel en walnoten

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • French toast met kaneel en walnoten

    French toast met kaneel en walnoten

    French toast met kaneel en walnoten

  • French toast met kaneel en walnoten

    French toast met kaneel en walnoten

    French toast met kaneel en walnoten

Heerlijk zoet brunchgerecht met kaneel en walnoten. Het deeg bakt mooi bruin en zorgt voor een lekkere smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
2 blikken Danerolles croissantdeeg
boter om in te vetten
6 eieren
125 ml room
4 tl kaneel
2 tl vanille extract
Bakje walnoten
100 ml stroop
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmixer, kom, bakvorm, oven

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Vet de bakvorm in met boter.
3. Snij het deeg in stukjes en doe deze in de schaal.
4. Klop de eieren in een kom en voeg room, kaneel en vanille toe. Mix goed door en giet het mengsel over het deeg.
5. Bak in 25-30 minuten goudbruin.
6. Laat 15 minuten afkoelen, en giet dan de stroop erover heen. Bestrooi tot slot met walnoten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Danerolles avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten