French toast met kaneel en walnoten
- Nederlands, Lunch/Brunch
- 30-60 min.
Heerlijk zoet brunchgerecht met kaneel en walnoten. Het deeg bakt mooi bruin en zorgt voor een lekkere smaak.
Ingrediënten 6 recipe.people
2 blikken Danerolles croissantdeegboter om in te vetten
6 eieren
125 ml room
4 tl kaneel
2 tl vanille extract
Bakje walnoten
100 ml stroop
Benodigdheden
Keukenmixer, kom, bakvorm, ovenBereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Vet de bakvorm in met boter.
3. Snij het deeg in stukjes en doe deze in de schaal.
4. Klop de eieren in een kom en voeg room, kaneel en vanille toe. Mix goed door en giet het mengsel over het deeg.
5. Bak in 25-30 minuten goudbruin.
6. Laat 15 minuten afkoelen, en giet dan de stroop erover heen. Bestrooi tot slot met walnoten.