Kipcurry croissantkrans
- Multi-cultureel, Lunch/Brunch
- 30-60 min.
Hartige croissantkrans met kip. Dit gerecht is met zijn kruidige smaken een heerlijke toevoeging voor bij de Paasbrunch.
Ingrediënten 6 recipe.people
1 blik Danerolles super croissantdeeg2 kipfilet in stukjes gesneden en gebakken
1 eetlepel rode curry pasta
100 ml yoghurt
Cashewnoten
Bosje koriander
1 ei
Benodigdheden
koekenpan, bakplaat, ovenBereidingswijze
1. Snij de croissantplakjes in de lengte door en leg deze met de punten naar buiten in een cirkel op de bakplaat. Zo ontstaat er een ster van het croissantdeeg met in het midden een rond gat.
2. Bak de kipfilet in een koekenpan gaar, voeg de currypasta en daarna ook de yoghurt toe.
3. Als de ingrediënten goed gemengd zijn, haal dan de pan van het vuur en voeg de gesneden koriander en cashewnoten toe.
4. Verdeel het mengsel over de krans en vouw deze dakpansgewijs dicht.
5. Bestrijk met wat losgeklopt ei
6. Bak 25-30 minuten in de oven op 200 graden totdat de krans goudbruin is.
Serveertip
Deze krans kan je ook goed als borrelhapje serveren.