Egg Benedict de paas editie

  • Europees, Ontbijt
  • 10-20 min.
  • Egg Benedict de paas editie

    Egg Benedict de paas editie

    Egg Benedict de paas editie

  • Egg Benedict de paas editie

    Egg Benedict de paas editie

    Egg Benedict de paas editie

Egg Benedict , ik ben er gek op , dit is deel zoveel , ik had al deze, deze, natuurlijk deze en nog 1
en nu dus de paas versie,  gepocheerd ei is nog steeds iets waar mensen voor terugschrikken .
verbeterd,
geen nood , mijn full proof methode bezorgt je een super ei, super ontbijt, en super reacties .

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6 kleine eitjes zo vers mogelijk , en op temp.
6 beschuit bollen
6 tl olijfolie
6 tl geraspte kaas ( gruyere , cheddar )
peper/zout uit de molen
6 plakken kipfilet met tuinkruiden
boter
12 groene asperge punten ( bakje super )
1 tl provenciaalse kruiden gedroogd
2 el olijfolie
pakje asperge saus , vervang water door volle melk , mocht dat op de verpakking staan.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
6 bakjes, muffinvorm what ever
6 boterham zakjes
oven
grill pan
timer
grote/ruime kookpan
zilverfolie

Bereidingswijze

verwarm je oven op 190 graden hete lucht , bak je beschuit bollen af tot licht bruin ( wacht niet op de bel, check regelmatig )
bereid je asperge saus , maar dan met melk , houdt warm
bekleed je bakjes of muffin vorm met de 6 boterham zakjes, en schep daar per zakje 1 tl olie in, smeer desnoods even goed door het zakje , giet een eitje erin ( hele dooier ) , bestrooi met wat peper en zout , en een tl geraspte kaas op de dooier, zakje hoeft niet dicht ben ik achter .
meng de 2 el olie met de kruiden , en schep heel voorzichtig de asperge punten er door ( haal even de kontjes er af )
breng de pan water aan de kook, maar breng terug naar net niet , in het engels heet het simmer ,
hang alle zakjes in de pan , ze blijven staan , en kook precies 3.30 ,
grill de asperge punten in je grilpan kort , houdt warm in folie , doe het zelfde met de kipfilet , houdt warm .
beleg nu de beschuit bol met 1 plakje kipfilet, giet heel voorzichtig een gepocheerd ei uit het zakje er op , schep er een el. asperge saus op en daarna 2 asperge punten per ei .

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hans3333 avatar
hans3333

Doorsturen

Home Recepten