Italiaanse pastasaus met gehaktballetjes

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-2016

Huisgemaakte italiaanse pastasaus met gehaktballetjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Twee uien,
twee blikken tomaten (blokjes) samen 800gr,
4t knoflook,
halve el (bastard)suiker,
klein blikje tomaten puree,

Voor de ballen,
gehakt met Mexicaanse gehakt kruiden.
een halve ui,
halve paprika,
hele rode peper,
gebakken spekjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan en iets om te roeren

Bereidingswijze

Saus:
Chop de ui fijn en de knoflook. Met beetje olijfolie in de pan. Als hij glazig is de puree erbij. Dan de grote blikken tomaten,schepje suiker, flinke snuf zout, boel peper en basilicum, oregano of Italiaanse kruiden

Balletjes:
Alles bij elkaar voegen, goed kneden en bakken in een braadpan

Serveertip

Serveren met pasta

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten