1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Pesto
  6. 1 2 3 Kip Pesto Pasta

1 2 3 Kip Pesto Pasta

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-03-2016

Ingrediënten 4 personen


1 e olie
2 kipfilet, in blokjes
zout
zwarte peper
2 teentjes knoflook, fijn
150 ml slagroom
1 kop grof geraspt Parmezaanse kaas
4 e groene pesto
3 koppies Penne pasta, in zout gekook en uitgelekt
3/4 kop gehalveerde kerstomaatjes
verse basilicum in reepjes voor garnering



1 2 3 Kip Pesto Pasta
1 2 3 Kip Pesto Pasta

Binnen 30 minuten op tafel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Breng kipfilet op smaak met zout en peper.
2. Bak kipfilet mooi bruin in olie en voeg knoflook erbij en bak tot knoflook zacht zijn.
3. Voeg de slagroom, 3/4 van Parmezaanse kaas, tomaatjes en de pesto erbij en meng goed door.
4. Kook saus tot er een gebonden saus ontstaan.
5. Meng warme penne door saus en serveer op 4 borden.
6. Garneer met overgebleven Parmezaanse kaas en slierten basilicum.

Bron

Smaakontwikkelaar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top