1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. bladerdeeg met tomaat en mozerrella

bladerdeeg met tomaat en mozerrella

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-06-1999

Ingrediënten


1 plakje bladerdeeg per persoon, vleestomaat, rode pesto, 1 bolletje mozerrella (evt. gewone roomkaas)



Dit recept is van de bekende Engelse kok Ainsley Harriot

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien.

Bereidingswijze

Snijd rondom een heel klein randje van het bladerdeeg af. Snijd het bladerdeeg op 3/4 cm van de kant in, maar niet helemaal door en door! (zodat je dus eigenlijk een soort "lijstje" krijgt). Verdeel binnen de rand wat rode pesto, stukjes/plakjes tomaat en wat mozerrella erover. In circa 10-15 minuten in het midden van de oven het deeg gaar en goudbruin bakken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top