1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. bladerdeeg met tomaat en mozerrella

bladerdeeg met tomaat en mozerrella

Door: tonia

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-06-1999

Ingrediënten


1 plakje bladerdeeg per persoon, vleestomaat, rode pesto, 1 bolletje mozerrella (evt. gewone roomkaas)



Dit recept is van de bekende Engelse kok Ainsley Harriot

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien.

Bereidingswijze

Snijd rondom een heel klein randje van het bladerdeeg af. Snijd het bladerdeeg op 3/4 cm van de kant in, maar niet helemaal door en door! (zodat je dus eigenlijk een soort "lijstje" krijgt). Verdeel binnen de rand wat rode pesto, stukjes/plakjes tomaat en wat mozerrella erover. In circa 10-15 minuten in het midden van de oven het deeg gaar en goudbruin bakken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top