1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Spinazie
  6. Canneloni Met Spinazie

Canneloni Met Spinazie

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-06-1999

Ingrediënten 4 personen


2 lasagnevellen, 1 pak spinazie a la creme, 200 gram verse roomkaas met knoflook, 4 sneejtes wittebrood, 4 eetlepels olijfolie, tomatensause uit pot of blik, 100 gram versgeraspte kaas.


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Hoofgerecht met lasagna

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk een passende lage ovenschaal met de helft van de olie. Kook de lasagnevellen in ruim kokend water en wat zout met een paar tegelijk volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op een keukendoek.

Bereidingswijze

Laat de spinazie ontdooien en meng er de verkruimelde roomkaas door. Verkruimel het wittebrood zonder de korsten door het spinaziemengsel. Breng het opsmaak met zout en peper....het indelen van de schaal... Verdeel de spinazievulling over de lasagnevellen en rol ze op. Leg ze in de ingevette ovenschaal. Schep er de warme tomatensause over en bestrooi met de geraspte kaas. Zet de schaal in de oven voor 15 minuten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top