Filet pur en witloof in de wok

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-02-2016
  • Filet pur en witloof in de wok

    Filet pur en witloof in de wok

    Filet pur en witloof in de wok

rijkelijk en lekker wokrecept  , geef er  eens geparfumeerde rijst bij met fruit

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 stronkjes witloof
1 rode en 1 groene paprika
2 perziken in siroop
1 ui
300 g filet pur
snuifje zout
snuifje suiker
¼ th l witte peper
2 th l sesamolie
3 th l vloeibare rundbouillon
2 th laardappelzetmeel
olie (om te wokken)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snijd de stronkjes witloof in 4.
-Snijd de filet pur in reepjes.
-Snijd de paprika, perzik en ui eveneens in reepjes.

-Verhit de olie en bak de reepjes filet pur halfgaar.
-Leg het vlees op een bordje.
-Verhit de olie, bak de ui goudbruin en voeg er nadien de witloof, paprika en perzik aan toe en wok gedurende ongeveer 2 minuten.
-Voeg het vlees toe, zout, peper, suiker, sesamolie en bouillon.

-Meng het aardappelzetmeel met koud water en voeg toe om de saus in te dikken.

- Dien op met geparfumeerde, gestoomde rijst. Versier het bord met vers seizoensfruit of schijfjes komkommer of sinaasappel.

Bron

van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten