1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Hartige wentelteefjes

Hartige wentelteefjes

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-02-2016

Ingrediënten 4 personen


4 stukken stokbrood (+- 16 cm)
6 eieren
12 el room
6 el melk
250 gr geroosterde paprika
4 el olijventapenade
4 sneetjes emmentaler
1 citroen
2 tl paprikpoeder
50 gr gemengde olijven
peper - zout



Hartige wentelteefjes
Hartige wentelteefjes

Pittig borrelhapje , net iets anders.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Klop de eieren los met de room en melk. Roer er de citroenrasp onder en kruid met paprikapoeder, peper en zout.

-Snijd de stukken stokbrood in de lengte in 2, maar niet helemaal doormidden. Besmeer met olijventapenade en beleg met een sneetje kaas en enkele reepjes geroosterde paprika.

-Snijd de stukken stokbrood in 4 gelijkmatige stukken en wentel ze één voor één door het eimengsel. Leg in een schaal en bedruip ze met de rest van het eimengsel.

-Bak de wentelteefjes in een mengelingvan olijfolie en boter mooi goudbruin.

Serveertip

Meteen serveren

Bron

Tasty sunday



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top