Turkse (pizza) wrap

  • Turks, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-02-2016

-

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Ingrediënten voor 4 pizza's:

4 wraps
1 Groene paprika
1 Rode paprika
1 ui
2 tomaten
3 teentjes knoflook
150 gram rundergehakt
verse peterselie
1 rode peper
zwarte peper uit de molen
zout

Voor de topping:

2 tomaten
halve komkommer
ijsbergsla
knoflooksaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°c.

Snijd de paprika´s, tomaten, ui en knoflook zo fijn mogelijk, dit kan bijvoorbeeld ook met een keukenmachine. Snijd de rode peper en peterselie fijn. Meng de gesneden ingrediënten door het gehakt en breng dit op smaak met peper en zout.

Besmeer de wraps met het gehaktmengsel zodat een dun laagje op de wrap ontstaat. Bak de wraps 8 tot 10 minuten in de oven. De Turkse pizza wordt het lekkerste als de wraps niet op elkaar liggen.

Snijd de groenten voor de topping. Beleg de Turkse pizza´s voor het serveren met groenten en knoflooksaus en rol hier een wrap van.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten