Bananenbrood

  • Internationaal, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-02-2016
  • Bananenbrood

    Bananenbrood

    Bananenbrood

Bananenbrood zonder suiker maar boordevol smaak

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
3 rijpe bananen
3 eieren
150 gram amandelmeel
1 zakje bakpoeder
1 theelepel kaneel
Snufje zout
30 gram geraspte kokos
50 gram cranberries
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C.
Roer de eieren met een snufje zout los in een grote kom.
Prak de bananen fijn en meng dit door de eieren.
Roer amandelmeel, bakpoeder, kokosrasp door elkaar en doe dit bij de eieren.
Schep de cranberries erdoor.
Beboter een cakevorm. Giet het mengsel in de cakevorm en zet deze in de oven.
Bak het bananenbrood in ongeveer 40 minuten gaar.

Check of het bananenbrood gaar is door er een satéprikker in te prikken.
Als deze schoon en droog als je ‘m er uit haalt dan is het brood klaar.
Laat het bananenbrood afkoelen op een rooster. 

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten