Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Aziatische spitskool

Aziatische spitskool

Door: joycetwan

  • Aziatisch, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-02-2016

Ingrediënten 4 personen


1 spitskool, 1 rode peper, 1 teentje knoflook, chilivlokken, zout, olie.


Verder heb je nodig


Wok of braadpan


Lekker groente bijgerecht bij Aziatische vleesgerechten. 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de peper in ringetjes. Snij de knoflook klein. Snij de spitskool heel dun (ik gebruik een mandoline op de kleinste stand).

Verhit de olie en bak de peper en knoflook. Voeg de zeer fijn gesneden spitskool toe en roerbak tot de gewenste gaarheid (circa 10 minuten). Breng op smaak met zout en chilivlokken.

Serveertip

Lekker bij alle Aziatische gerechten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joycetwan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top