Linzensalade met mozzarella en tomaat

  • Europees, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Linzensalade met mozzarella en tomaat

    Linzensalade met mozzarella en tomaat

    Linzensalade met mozzarella en tomaat

Deze linzensalade met tomaat en mozzarella is een geliefde combinatie van smaken. Ideaal als bijgerecht bij een Italiaans diner of als frisse avondmaal tijdens een warme zomerdag.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 blik Bonduelle Linzen (300 g)
2 bollen mozzarella
handvol fijngesneden lenteui
25-tal kerstomaten
50 g rucola
balsamicoazijn
1 handvol pijnboompitten
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 290,84 kcal
Koolhydraten 15,76 g
Eiwitten 20,98 g
Vetten 14,59 g

Bereidingswijze

Giet de linzen uit en spoel af Halveer de kerstomaatjes en snijd de lenteui in ringen. Rooster de pijnboompitten op een pan, zonder vetstof. Doe de tomaatjes, de lenteui, pijnboompitten, rucola en linzen in een kom. Snij de mozzarella in stukken en schep de salade goed om. Kruid met peper en grof zout. Werk af met olijfolie en balsamicoazijn.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Bonduelle avatar

Doorsturen

Home Recepten