1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Veganistisch Kimchi met Groenten en Aardappelen

Veganistisch Kimchi met Groenten en Aardappelen

Door: deonart

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-01-2016

Ingrediënten 2 personen


1 ui, fijn
1 e olie
1-2 t verduurzaamde bruine chili mosterd groenten (potje van toko) is vrij pittig
2 e Kimchi, fijn gesneden (zelf gemaakt of gekocht)
3 geschilde aardappelen , in blokjes
1 middelgroot winterwortel, in blokjes
6 e rode linzen, geweekt
lente-ui ringetjes


Veganistisch Kimchi met Groenten en Aardappelen
Veganistisch Kimchi met Groenten en Aardappelen

Mijn kimchi fermenteer nu al twee weken en word dus bij de dag al hoe lekkerder.
Hier weer een receptje op mijn zoektocht naar lekkere veganistische recepten.

Op de foto had ik ook tofu erdoor, maar achteraf vond ik dit een overbodig toevoeging.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Fruit ui aan in olie tot zacht.
2. Doen de Kimchi en mosterdgroenten erbij en bak even mee.
3. Meng de groenten en linzen erdoor en bak tot alle groente met kruiden bedekt zijn.
4. Voeg zoveel water erbij dat alles precies bedekt zijn.
5. Kook zachtjes tot feitelijk alle vocht is opgenomen en groenten half pap gekookt.
6. Proef en maak verder op smaak met zout en meng de lente-ui erdoor.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top