Gehaktbal met pittig Palet

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-01-2016
  • Gehaktbal met pittig Palet

    Gehaktbal met pittig Palet

    Gehaktbal met pittig Palet

Een multiculturele balletje vol van smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g half om half gehakt
1 e komijn
1 t koriander
1/4 kruidnagel
1/2 t laurierbladpoeder
1/4 t gemalen kaneel
1 t oregano
1/4 t gedroogde tijm
1 e kristalsuiker
1 teentje knoflook, fijn
1 t zeezout
1/2 t zwarte peper
1 t chilipoeder
1/4 t cayennepeper
1 t paprika
1 e appelazijn

olie en boter voor bakken
runde vond voor koken
maïzena/water papje
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng ingrediënten door gehakt.
2 Bak balletjes mooi bruin en doen in stoofpan.Voeg vond bij bakvet en breng aan kook.
3. Doen vocht bij gehaktballen en ook zachtjes tot gaar
4. Bind met maïzena/water papje.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree en gekookte groene groenten

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

deonart avatar
deonart 01-02-2016

leuk baly, jaaaa die is heeeel lekker en pittig

baly avatar
baly 31-01-2016

vandaag gemaakt in een woord verrukkelijk

wiepet avatar
wiepet 22-01-2016

Dat ga beslist maken

ArualB avatar
ArualB 21-01-2016

Lijkt me heerlijk gekruid, meegenomen!

estherbakermans avatar
estherbakermans 20-01-2016

deze bewaar ij voor bij jou aardappelpuree met kaas uit de oven gr esther

meeuw405 avatar
meeuw405 19-01-2016

Weer een beetje tijd om je te volgen, heb dit recept favo gezet en eerst volgende keer met gehakt wordt dit ons hapje. Lijkt me heerlijk!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten