1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Gehaktbal met pittig Palet

Gehaktbal met pittig Palet

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-01-2016

Ingrediënten 4 personen


500 g half om half gehakt
1 e komijn
1 t koriander
1/4 kruidnagel
1/2 t laurierbladpoeder
1/4 t gemalen kaneel
1 t oregano
1/4 t gedroogde tijm
1 e kristalsuiker
1 teentje knoflook, fijn
1 t zeezout
1/2 t zwarte peper
1 t chilipoeder
1/4 t cayennepeper
1 t paprika
1 e appelazijn

olie en boter voor bakken
runde vond voor koken
maïzena/water papje



Gehaktbal met pittig Palet
Gehaktbal met pittig Palet

Een multiculturele balletje vol van smaak.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng ingrediënten door gehakt.
2 Bak balletjes mooi bruin en doen in stoofpan.Voeg vond bij bakvet en breng aan kook.
3. Doen vocht bij gehaktballen en ook zachtjes tot gaar
4. Bind met maïzena/water papje.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree en gekookte groene groenten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top