500 g half om half gehakt
1 e komijn
1 t koriander
1/4 kruidnagel
1/2 t laurierbladpoeder
1/4 t gemalen kaneel
1 t oregano
1/4 t gedroogde tijm
1 e kristalsuiker
1 teentje knoflook, fijn
1 t zeezout
1/2 t zwarte peper
1 t chilipoeder
1/4 t cayennepeper
1 t paprika
1 e appelazijn
olie en boter voor bakken
runde vond voor koken
maïzena/water papje
Een multiculturele balletje vol van smaak.
1. Meng ingrediënten door gehakt.
2 Bak balletjes mooi bruin en doen in stoofpan.Voeg vond bij bakvet en breng aan kook.
3. Doen vocht bij gehaktballen en ook zachtjes tot gaar
4. Bind met maïzena/water papje.
Lekker met aardappelpuree en gekookte groene groenten
deonart 01-02-2016
leuk baly, jaaaa die is heeeel lekker en pittig
baly 31-01-2016
vandaag gemaakt in een woord verrukkelijk
wiepet 22-01-2016
Dat ga beslist maken
ArualB 21-01-2016
Lijkt me heerlijk gekruid, meegenomen!
estherbakermans 20-01-2016
deze bewaar ij voor bij jou aardappelpuree met kaas uit de oven gr esther