Provençaalse groente-kipschotel, koolhydraatarm

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Provençaalse groente-kipschotel,  koolhydraatarm

    Provençaalse groente-kipschotel, koolhydraatarm

    Provençaalse groente-kipschotel, koolhydraatarm

In elkaar geknutseld met ingrediënten die ik in huis had.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
300 gr. Broccoliroosjes
300 gr. Zoete aardappel, geschild en in stukjes
100 gr. Bacon
150 gr. Kippendijtjes, in stukjes en bestrooid met scherpe paprika poeder
50 gr. Gorgonzola
Twee tl. Provençaalse kruiden
Een dl. kookroom
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 605,96 kcal
Koolhydraten 36,52 g
Eiwitten 35,55 g
Vetten 33,30 g
Benodigdheden
Ingevette ovenschaal

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden. Kook de groenten beetgaar. Bak het vlees gaar. Doe eerst de groenten, dan het vlees in de ovenschaal. Bestrooi met de kruiden. Leg de gorgonzola in vier reepjes op het vlees. Giet de room erover. Zet in de oven tot de kaas gesmolten is.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mowi avatar

Doorsturen

Home Recepten