Provençaalse groente-kipschotel, koolhydraatarm
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
In elkaar geknutseld met ingrediënten die ik in huis had.
Ingrediënten 2 recipe.people
300 gr. Broccoliroosjes300 gr. Zoete aardappel, geschild en in stukjes
100 gr. Bacon
150 gr. Kippendijtjes, in stukjes en bestrooid met scherpe paprika poeder
50 gr. Gorgonzola
Twee tl. Provençaalse kruiden
Een dl. kookroom
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 605,96 kcal |
Koolhydraten | 36,52 g |
Eiwitten | 35,55 g |
Vetten | 33,30 g |
Benodigdheden
Ingevette ovenschaalBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 graden. Kook de groenten beetgaar. Bak het vlees gaar. Doe eerst de groenten, dan het vlees in de ovenschaal. Bestrooi met de kruiden. Leg de gorgonzola in vier reepjes op het vlees. Giet de room erover. Zet in de oven tot de kaas gesmolten is.