Geroosterde groenten

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geroosterde groenten

    Geroosterde groenten

    Geroosterde groenten

Simpel, gezond, vetarm en het kost je ook nog eens weinig werk.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1/2 knolselderij
1/2 pompoen
250 gr gekookte bieten
150 gr geschrapte wortels
1/2 teen knoflook
1 el venkelzaad
3 el olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de knolselderij, snijd in kwarten en in blokjes. Doe hetzelfde met de wortel en bietjes. Snij de pompoen in gelijke parten, verwijder de schil, zaden en draderige binnenkant.

Schep de groenten op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de knoflook fijn, verdeel de knoflook, het venkelzaad en de olie over de groenten, bestrooi met peper en zout en schep goed om.

Rooster de groenten in circa 20 minuten goudbruin gaar. Schep ze halverwege het bakken om.

Bron

Ah.nl

Serveertip

Afgedekt kun je de groenten 2 dagen in de koelkast bewaren.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

PimD1988 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten